Life Fast Die Young
Admin
Mysle ze powiwnnismy wziasc sie za rozbudowe GH.
Co powiedzie na skladki w kazda niedziele tyg.
Mlodzi gracze skladka po 1 k. weterani po 5
prosze oficerow o wyznaczenie jednej osoby na skarbnika moja propozycja to quiet whispers.
W sumie ze zbieraniem dobry pomysł, ale może by to tylko dla chętnych zrobić(chociaż w sumie więcej zbierzemy z przymusem xD)? A co do składek, to minimum 1k od każdego, chętni dadzą więcej. Swojego typu na skarbnika nie mam.
btw. Nie zostało nam nic ze wcześniejszych składek? Bo z tego co pamiętam coś powinno zostać.
User
Myślę ze 1k tygodniowo wystarczy, a jak ktoś chce dać więcej to mi to osobiście nie przeszkadza. Jeśli chodzi o składki to powinny być dobrowolne dla nowych i mniej zaawansowanych graczy a co do starych wyjadaczy...
powinni poradzić sobie z 1k tygodniowo.
więc ja proponuje zrobić tak :
- składki codziennie ( kto ma wtedy daje )
- min kwota 1k ale więcej mile widziane
- zbiera ktoś z zarządu ( wcześniej ja zbierałem ale teraz może ktoś inny )
- i może pomysł Galla czyli wspólne wypady np vanqi i cały drop na gildie
a co kasy która była wcześniej zebrana to muszę poszukać
może mam to gdzieś w notatniku
bo zapisy potem były robione na stronce ale ona już chyba nie działa
User
To z vanqami na gildie dobry pomysł a to codzienne składki niebardzo bo ludzie którzy niefarmią(np. JA bo postc do farmu sie robi) niewyrobiąz składkami. Ja proponuje w niedziele robimy cały czas vanqi wszystko idzie na gildie najlepiej vanqi w fc bo uznanie można odrazu oddac na gildie.
Ostatnio edytowany przez Algro Klocek (2009-05-26 13:56:16)
Admin
Wiec jezeli sa chetni na tego typu wypady to prosze zglaszac chec udzialu we wspolnym VQ z ktorego dochod przeznaczamy na GH